u bent hier

Luwten + The Girl Who Cried Wolf


De naam duikt sinds enkele maanden geregeld op in internationale blogs en op de betere Nederlandse festivals en nu kan ook Mechelen kennis maken met Luwten. Voor haar debuutalbum dook Tessa Douwstra - de vrouw achter Luwten - de studio in met Frank Wienk (Binkbeats). Het resultaat is wondermooie en eigenzinnige droompop vol zachte, zwevende elektronica, subtiele percussie en vooral zachte, ... Lees meer »

De naam duikt sinds enkele maanden geregeld op in internationale blogs en op de betere Nederlandse festivals en nu kan ook Mechelen kennis maken met Luwten. Voor haar debuutalbum dook Tessa Douwstra - de vrouw achter Luwten - de studio in met Frank Wienk (Binkbeats). Het resultaat is wondermooie en eigenzinnige droompop vol zachte, zwevende elektronica, subtiele percussie en vooral zachte,
omfloerste zang.

"Een wonderschone popplaat waarop enigszins dromerige folk een prachtige combinatie vormt met verstilde elektronica en subtiele, bijna verontschuldigende percussie." (De Volkskrant)

Het voorprogramma wordt verzorgd door The Girl Who Cried Wolf, de band van de Mechelse Heleen Destuyver. In hun donkere, hypnotische muziek hoor je echo’s van Portishead, Fever Ray en Wovenhand.

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen
Minderbroedersgang 5
2800 Mechelen
vrij 05/10/18 van 20:15 tot 21:45
Cultuurcentrum Mechelen
€ 16,0
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...
070 22 28 00