u bent hier

Lowiekes vertel-en spelroute

3 +


Ken je Lowieke al? Het is de hoofdfiguur in een nagelnieuwe vertelroute op de kinderboerderij Barelhoeve. Hij neemt je mee langs de dierenverblijven in een spannend verhaal. Je kan het lezen op de verschillende schuurtjes die zijn opgesteld langs de route. Er zijn ook spelelementen, versjes en weetjes op die schuurtjes te vinden. Guy Didelez schreef het verhaal en Marijke Meersman maakte de ... Lees meer »

Ken je Lowieke al?
Het is de hoofdfiguur in een nagelnieuwe vertelroute op de kinderboerderij Barelhoeve. Hij neemt je mee langs de dierenverblijven in een spannend verhaal. Je kan het lezen op de verschillende schuurtjes die zijn opgesteld langs de route. Er zijn ook spelelementen, versjes en weetjes op die schuurtjes te vinden.
Guy Didelez schreef het verhaal en Marijke Meersman maakte de tekeningen.
Je kan de vertelroute op eigen houtje beleven tijdens de openingsuren van de kinderboerderij, ze is ongeveer 1,5 km lang. Maar voor groepen kan je via toerisme Klein-Brabant-Scheldeland een rondleiding vragen met een natuurgids, die dan voor iets extra zorgt. Lowieke is ook in knuffelvorm te vinden in de jeugdhoek van de bib.

De vertelroute kwam tot stand in samenwerking met de Landelijke Gilde, de natuurgidsen Klein-Brabant, de Ambrosius imkersgilde, Raf en Frans Stroobant van de Barelhoeve, Lucas Smits Van Waesberghe en de gemeentelijke diensten.
Ze kreeg subsidies in het kader van het plattelandsbeleid van de Vlaamse, Europese en provinciale overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kinderboerderij Barelhoeve Bornem
Barelstraat 183
2880 Bornem
9:00 tot 12:30 Van 13:00 tot 18:00 Wo Van 9:00 tot 12:30 Van 13:00 tot 18:00 Vr Van 9:00 tot 12:30 Van 13:00 tot 18:00 Za Van 9:00 tot 18:00 Zo Van 9:00 tot 18:00
Gemeentebestuur Bornem
gratis
www.toerismekleinbrabant.be/ken-je-lo...
www.toerismekleinbrabant.be/ken-je-lo...
www.barelhoeve.be