u bent hier

Lore Binon & friends in deSingel

Klassieke muziek


Zangeres Lore Binon, celliste Amy Norrington en pianist Julien Libeer stelden een aangrijpend programma samen waarin thema's als eenzaamheid en isolatie centraal staan. Begrippen die voor velen een pijnlijke realiteit zijn tijdens de coronacrisis. Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en ... Lees meer »

Zangeres Lore Binon, celliste Amy Norrington en pianist Julien Libeer stelden een aangrijpend programma samen waarin thema's als eenzaamheid en isolatie centraal staan. Begrippen die voor velen een pijnlijke realiteit zijn tijdens de coronacrisis.

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart deSingel online
Desguinlei 25
2000 Antwerpen
Van za 6 maart 2021 00:00 tot zo 4 april 2021 23:59
deSingel
gratis
www.vrt.be/vrtnu/a-z/podium-19/1/podi...