u bent hier

Lize Pede - ISLAND OF SLOW: SCULPTUUR

Tekst en muziektheater


Speelse verwondering met een prop plastic. Het geluid en de vorm van een gigantische prop plastic staan centraal in Island of Slow. Dit abstracte geheel van iets dat we - helaas nog - dagelijks gebruiken wordt opgetild naar een sculptuur. Er zit ontroering, humor, verwondering en speelsheid in de beelden die telkens andere vormen aannemen. Op STORMOPKOMST toont Lize Pede beelden uit haar ... Lees meer »

Speelse verwondering met een prop plastic.

Het geluid en de vorm van een gigantische prop plastic staan centraal in Island of Slow. Dit abstracte geheel van iets dat we - helaas nog - dagelijks gebruiken wordt opgetild naar een sculptuur. Er zit ontroering, humor, verwondering en speelsheid in de beelden die telkens andere vormen aannemen.

Op STORMOPKOMST toont Lize Pede beelden uit haar voorstelling als autonome levende sculpturen en zie je de video van de Filipijnse kunstenaar Roberth Fuentes.

Goed om te weten: voor alle leeftijden, maar het tweede deel van de voorstelling is in het donker.

Extra info
Actrice, regisseur en beeldend kunstenaar Lize Pede begeeft zich op de dunne lijn tussen beeldende kunst en theater. Samen met de Filipijnse kunstenaar
Roberth Fuentes maakte ze de voorstelling ISLAND OF SLOW. Speciaal voor STORMOPKOMST presenteert ze haar werk in een andere vorm.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
zo 27 september 2020 van 14:00 tot 14:40 zo 27 september 2020 van 15:20 tot 16:00
Stormopkomst
€ 3,0
014 41 69 91
www.warande.be