u bent hier

LIVESTREAM: Toast Literair: ‘Kurtoisie’ door Kurt Van Eeghem

18 +

Samenleving


Een andere kijk op 'hoffelijkheid' en 'omgangsvormen'. Zijn de etiquetteregels nog van deze tijd? Een negatief antwoord wil zeggen dat het anders kan en moet. In deze lezing worden originele, vaak grappige maar toch ook zeer boeiende alternatieven voorgesteld. We nemen een duik in het verleden en zo ontdekken we de echte waarde van 'etiquette' en dat durft al eens tegen te vallen. De ... Lees meer »

Een andere kijk op 'hoffelijkheid' en 'omgangsvormen'. Zijn de etiquetteregels nog van deze tijd? Een negatief antwoord wil zeggen dat het anders kan en moet. In deze lezing worden originele, vaak grappige maar toch ook zeer boeiende alternatieven voorgesteld. We nemen een duik in het verleden en zo ontdekken we de echte waarde van 'etiquette' en dat durft al eens tegen te vallen. De luisteraar krijgt een fascinerend verhaal te horen en kan, zoals het hoort, zijn vragen toetsen aan de stellingen van de spreker.

Kurt Van Eeghem ademt cultuur. Bekend van radio en televisie, geroemd om zijn welsprekendheid en wellevendheid. Kurt is vandaag volledig in zijn sas op Klara.

I.s.m. Davidsfonds Puurs

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
bij je thuis
2870 Puurs-Sint-Amands
zondag 24 januari 2021 van 11:00 tot 12:00
cc Binder Puurs
gratis
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05