u bent hier

Livestream: Reinhilde Peeters leest voor uit 'Kika konijn en Mo de mol worden verliefd'

3 +


Kika en Mo leren elkaar kennen, maar ze voelen zich niet thuis in elkaars huis en gruwen van elkaars eten. Toch vinden ze elkaar wel héél erg lief. En omdat ze elkaar zo héél erg lief vinden, komen ze tot een oplossing. Reinhilde Peeters is opgegroeid in Puurs waar ze als kind al uitkeek naar haar wekelijkse bibbezoek. Momenteel woont ze in Bornem. Ze is moeder van twee volwassen kinderen en ... Lees meer »

Kika en Mo leren elkaar kennen, maar ze voelen zich niet thuis in elkaars huis en gruwen van elkaars eten. Toch vinden ze elkaar wel héél erg lief. En omdat ze elkaar zo héél erg lief vinden, komen ze tot een oplossing.

Reinhilde Peeters is opgegroeid in Puurs waar ze als kind al uitkeek naar haar wekelijkse bibbezoek. Momenteel woont ze in Bornem. Ze is moeder van twee volwassen kinderen en grootmoeder van een puberkleinzoon en kleuterkleindochter. Met Miet Timmers en Jurn Verschraegen schreef ze het boek 'Samen Verbindt' (uit Politeia). Samen met haar eerste roman ‘Naast elkaar’ en haar kinderboek ‘Kika konijn en Mo de mol worden verliefd’ betekent dat dat ze vorig jaar drie boeken op de markt bracht.

De livestream start om 15u en is te bekijken via de Facebook-pagina van Cc Binder en het YouTube-kanaal van de gemeente.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Onlinelezing
Bij de deelnemers thuis
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
woensdag 10 maart 2021 van 15:00 tot 15:30
Bibliotheek Puurs-Sint-Amands
gratis
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05