u bent hier

Livestream-concert 'Roekie' - OC De Witte Merel/UiT in Lint ism Klub Kultuur

Pop en rock


Onze artiesten staan momenteel in het donker, maar in samenwerking met de ferme ploeg van Klub Kultuur, steken we vanaf komende vrijdag (bijna) elke week t.e.m. 18 december 2020 de spotlights weer even aan in de congreszaal van OC De Witte Merel! Livestream - Artiesten missen hun publiek en andersom ook. Daarom organiseren we samen met Klub Kultuur gedurende de lockdown livestream-optredens op ... Lees meer »

Onze artiesten staan momenteel in het donker, maar in samenwerking met de ferme ploeg van Klub Kultuur, steken we vanaf komende vrijdag (bijna) elke week t.e.m. 18 december 2020 de spotlights weer even aan in de congreszaal van OC De Witte Merel!

Livestream - Artiesten missen hun publiek en andersom ook. Daarom organiseren we samen met Klub Kultuur gedurende de lockdown livestream-optredens op vrijdagavond (20u) in onze Kleine Zaal. Op vrijdag 27 november 2020 bijt 'Roekie' de spits af.  

Mechelaar Peter 'Roekie' De Roeck is singer-songwriter en brengt eigen Nederlandstalige liedjes. Hij brengt kwetsbare nummers over situaties waarin veel mensen zich herkennen.

Roekie aka Peter groeide op in Sint-Niklaas en woont nu in Mechelen. Hij heeft zijn hele leven gezongen, gitaar gespeeld, mensen toegesproken (ook wanneer ze er niet om vroegen). Toen hij zich in 2015 inschreef voor een opleiding singer-songwriter in Lier, kwamen er Nederlandstalige liedjes bij en werd zijn muzikaal verhaal compleet.
Hij is ook zanger bij Naked Poodle en The Suburbs, maar als Roekie staat hij het kwetsbaarst op het podium. Zijn liedjes gaan over mensen als jij en ik en natuurlijk ook heel erg over zichzelf. Hij brengt rustgevende Indiefolk-Belpop die klinkt als het muzikale kind van John Mayer en Spinvis. Debuutplaat "Kom Hier" is nu overal te beluisteren.

Klub Kultuur zamelt voor deze livestreams ook een centje in om kwetsbare culturele organisaties in deze moeilijk tijden te steunen. Meer info over het giftenpunt kan je hier vinden: https://klubkultuur.be/giftenpunt/

Volg de livestream vrijdag via deze link: https://fb.me/e/bnCylrVMv
De livestream start om 20u!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart thuis
in je luie zetel
2547 Lint
vrijdag 27 november 2020 van 20:00 tot 21:00
UiT in Lint
gratis
fb.me/e/bnCylrVMv