u bent hier

Livestream: Ben Kegels leest voor uit ' Jeugdzonden'

18 +

Literatuur


Max is een schijnbaar onschuldige student die op een dag met een wapen in de hand in elkaar zakt voor de ingang van een politiebureau. Wanneer Max ontwaakt, ligt hij vastgeketend aan een bed en wordt hij ondervraagd door twee rechercheurs die proberen te achterhalen wat zijn plannen waren en waarom er sporen van drugs en alcohol in zijn bloed zaten. Max beseft al snel dat hij zich samen met ... Lees meer »

Max is een schijnbaar onschuldige student die op een dag met een wapen in de hand in elkaar zakt voor de ingang van een politiebureau. Wanneer Max ontwaakt, ligt hij vastgeketend aan een bed en wordt hij ondervraagd door twee rechercheurs die proberen te achterhalen wat zijn plannen waren en waarom er sporen van drugs en alcohol in zijn bloed zaten. Max beseft al snel dat hij zich samen met zijn drie beste vrienden onbedoeld in de nesten heeft gewerkt en dat hij er alles aan moet doen om de rechercheurs op het verkeerde been te zetten, want de waarheid is nog verschrikkelijker dan zij vermoeden....

Hallo, mijn naam is Ben. Ik ben geboren in Sint-Amands en ben dertien jaar geleden verhuisd naar Ruisbroek. Van kleins af ben ik gepassioneerd door het vertellen van (straffe) verhalen. In de lagere school was dat aan de hand van zelf getekende stripverhalen, die geleidelijk aan meer neigden naar graphic novels om tenslotte te eindigen in kortverhalen. Omdat de passie voor het schrijven bleef, ben ik een opleiding Journalistiek gaan volgen, waarin ik in 2006 ben afgestudeerd. Een tweetal jaar geleden ben ik dan in alle stilte beginnen schrijven aan Jeugdzonden, mijn eerste roman (en hopelijk niet de laatste).

(c) Ben Kegels en Uitgeverij Het Punt

Ben Kegels woont in Puurs-Sint-Amands en zal op woensdag 20 januari een stukje voorlezen uit dit spannend boek! De livestream start om 15u en is te bekijken via de Facebook-pagina van Cc Binder en het YouTube-kanaal van de gemeente.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Onlinelezing
Bij de deelnemers thuis
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
woensdag 20 januari 2021 van 15:00 tot 15:30
Bibliotheek Puurs-Sint-Amands
gratis
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05