u bent hier

LIVE - Shelter Sessies

Folk en wereldmuziek


Tijdens onze Shelter Sessies ontvangen we jullie graag in de binnentuin van Ter Dilft. Allemaal 100% in openlucht (maar overdekt!), gemoedelijk, laid back én veilig. Brasilidades is Portugees voor ‘liefhebbers van de Braziliaanse cultuur’. Bornemnaar Toon Spiessens trok in 2019 voor enkele maanden naar Rio de Janeiro als een uitwisseling voor zijn master klassieke gitaar. Wie aan ... Lees meer »

Tijdens onze Shelter Sessies ontvangen we jullie graag in de binnentuin van Ter Dilft.
Allemaal 100% in openlucht (maar overdekt!), gemoedelijk, laid back én veilig.


Brasilidades is Portugees voor ‘liefhebbers van de Braziliaanse cultuur’. Bornemnaar Toon Spiessens trok in 2019 voor enkele maanden naar Rio de Janeiro als een uitwisseling voor zijn master klassieke gitaar. Wie aan Braziliaanse muziek denkt, denkt onmiddellijk aan bossanova, wat sinds de jaren ’50 en ’60 een wereldbekende muziekstijl is geworden. Maar Brazilië telt een velerlei aan opzwepende muziekgenres.  
 
Aan het conservatorium in Antwerpen ontmoette Toon Lukas Jouck, een student jazzdrum met een groot arsenaal aan verschillende klanken en technieken. Samen werken ze nu al enkele maanden aan een Braziliaans repertoire, met unieke arrangementen en muziek uit de hele Braziliaanse muziekgeschiedenis. Een zwoele avond gegarandeerd!  


Ontdek hun muziek via deze link.


CC Ter Dilft is een UiTPASpartner. UiTPAS Bornem is een spaar-en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Bornem. Kom je langs? Vergeet dan zeker je UiTPAS niet en spaar een punt door deel te nemen aan deze activiteit.


Basistarief: € 7,00
Vriendenpas 20/21: € 5 | -19 tarief: € 3,5

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41
2880 Bornem
zaterdag 29 mei 2021 van 20:00 tot 21:30
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 7,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...