u bent hier

Little Women

Cinefiel


‘Little Women’ is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Onder meer Meryl Streep, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan en Emma Watson schitteren in deze film die genomineerd was voor vijf Oscars. Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van ‘Little Women’ gaat over het leven van de zussen March. Ze groeien op in ... Lees meer »

‘Little Women’ is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott. Onder meer Meryl Streep, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan en Emma Watson schitteren in deze film die genomineerd was voor vijf Oscars.


Het tijdloze en nog altijd actuele verhaal van ‘Little Women’ gaat over het leven van de zussen March. Ze groeien op in Noord-Amerika, in de nasleep van de Burgeroorlog. De vier jonge vrouwen zijn allen vastberaden om hun leven op hun eigen manier te leven en hun dromen na te streven. Eén van de zussen ontwikkelt een diepe vriendschapsband met hun buurjongen Laurie.


Onder meer Meryl Streep, Timothée Chalamet, Saoirse Ronan en Emma Watson schitteren in deze film die genomineerd was voor vijf Oscars.    


‘Little Women’ is geregisseerd door Greta Gerwig (Lady Bird) en gebaseerd op het beroemde gelijknamige boek van Louisa May Alcott.

Greta Gerwig
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 25 mei 2021 van 14:00 tot 14:00 wo 26 mei 2021 van 20:15 tot 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72947/greta...