u bent hier

Literair Reservaat

Literatuur


Op 18 november slaan Kluger Hans, rekto:verso en deBuren de handen in elkaar voor de tweede editie van het Literair Reservaat. Het wordt opnieuw een moment van ontmoeting en debat over de letteren waarbij je in gesprek kan gaan met een mix van ervaren schrijvers, beginnende namen en absolute debutanten. Thema van deze editie is: ‘Absolute beginners'. Of: is schrijven steeds opnieuw beginnen?’ ... Lees meer »

Op 18 november slaan Kluger Hans, rekto:verso en deBuren de handen in elkaar voor de tweede editie van het Literair Reservaat. Het wordt opnieuw een moment van ontmoeting en debat over de letteren waarbij je in gesprek kan gaan met een mix van ervaren schrijvers, beginnende namen en absolute debutanten. Thema van deze editie is: ‘Absolute beginners'. Of: is schrijven steeds opnieuw beginnen?’

Schuif mee aan tafel en maak kennis met: Obe Alkema, Jelko Arts, Simone Atang ana Bekono, Yousra Benfquih, Uschi Cop, Pim Cornelussen, Dominique De Groen, Dewi de Nijs Bik, Nikki Dekker, Hans Depelchin, Vicky Francken, Rozalie Hirs, Adriana Kobor, Lotte Lentes, Joost Oomen, Iduna Paalman, Xavier Roelens, Aya Sabi, Yelena Schmitz, Oscar Spaans, Bas Tuurder, Max Urai, Younes van den Broeck, Michaël Vandebril, Bob Vanden Broeck, Christophe Vekeman. Alstublieft!

Maar dat is nog niet alles. Sofie Alossery, Tessa van Wijnen en Tania Verhelst werden geselecteerd om een betoog te houden over het thema ‘Absolute Beginners’. Jan Ducheyne & Noodzakelijk Kwaad leiden de namiddag in goede banen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De National
Lange Beeldekensstraat 152
2000 Antwerpen
zondag 18 november 2018 van 00:00 tot 23:59
Kluger Hans
€ 5,0
apps.ticketmatic.com/widgets/deburen/...