u bent hier

Lijmen

Tekst en muziektheater


Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch. Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten ... Lees meer »

Grof Geschud, een Vlaams-Nederlands cabaretduo, leerde elkaar in 2014 kennen op de Koningstheateracademie in ‘s Hertogenbosch.
Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat.

Grof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van ridders tot perenvlaai, langs Plato en bejaarden, een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden. Dit piepjonge duo debuteert met de voorstelling LIJMEN in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua. \nGrof Geschud bevraagt het onvermogen om vast te houden en de angst om los te laten in tientallen personages die zich aandienen aan een tempo waardoor je vanzelf alle zekerheden loslaat. Van ridders tot perenvlaai, langs Plato en bejaarden, een ontroerende en hilarische zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden. Dit piepjonge duo debuteert met de voorstelling LIJMEN in een regie van Raf Walschaerts en Minou Bosua.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Kapel Gierle
Ursulinenstraat 13
2275 Lille
vrijdag 5 februari 2021 van 19:00 tot 22:59
€ 10,0
www.lille.be/cultuurkalender