u bent hier

Lieven Van Baelen

Cinefiel


‘Rookie’ volgt het verhaal van Nicky, een ambitieuze motorrijder pur sang. Zijn leven neemt een drastische wending wanneer hij betrokken geraakt in een zwaar ongeval. Hij zal nooit meer kunnen racen. Zijn nieuw leven bevalt hem zwaar en hij zoekt steun bij zijn schoonzus Vero en haar zoon Charlie. ‘Rookie’ volgt het verhaal van Nicky, een jonge ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder pur ... Lees meer »

‘Rookie’ volgt het verhaal van Nicky, een ambitieuze motorrijder pur sang. Zijn leven neemt een drastische wending wanneer hij betrokken geraakt in een zwaar ongeval. Hij zal nooit meer kunnen racen. Zijn nieuw leven bevalt hem zwaar en hij zoekt steun bij zijn schoonzus Vero en haar zoon Charlie.


‘Rookie’ volgt het verhaal van Nicky, een jonge ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder pur sang. Bij elke race zet hij zijn leven op het spel. Niet voor geld maar voor de kicks, het respect en de roem. Zijn wereld stort onverwachts in wanneer hij door een ongeval nooit meer zal kunnen racen. Hij slaagt er niet in dit nieuwe leven te aanvaarden.


Hij doet een poging om een frisse start te nemen en zoekt steun bij zijn schoonzus Vero en haar zoon Charlie. Maar de roep van adrenaline en kicks steekt al snel weer de kop op. Via zijn neefje Charlie probeert Nicky zijn droom alsnog te beleven. Het wordt al snel duidelijk dat Charlie niet uit hetzelfde hout gesneden is.


De hoofdrollen in deze bejubelde Vlaamse film zijn voor Matteo Simoni, Veerle Baetens en Valentijn Braeckman.


 

Rookie
Schouwburg Noord
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 18 januari 2022om 14:00wo 19 januari 2022om 20:15
Schouwburg Noord
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/86120/lieve...