u bent hier

Lezing | Ish Ait Hamou in gesprek met Vanessa Broes

18 +

Literatuur


Vanessa Broes gaat in gesprek met Ish Ait Hamou over zijn beklijvende roman ‘Het moois dat we delen’ op basis van vragen van het publiek Vanessa Broes gaat in gesprek met Ish Ait Hamou over zijn beklijvende roman ‘Het moois dat we delen’ op basis van vragen die het publiek vooraf kan inleveren. Het boek op voorhand lezen wordt dus ten sterkste aanbevolen. De roman vertelt het verhaal van ... Lees meer »

Vanessa Broes gaat in gesprek met Ish Ait Hamou over zijn beklijvende roman ‘Het moois dat we delen’ op basis van vragen van het publiek

Vanessa Broes gaat in gesprek met Ish Ait Hamou over zijn beklijvende roman ‘Het moois dat we delen’ op basis van vragen die het publiek vooraf kan inleveren. Het boek op voorhand lezen wordt dus ten sterkste aanbevolen.
De roman vertelt het verhaal van Soumia en Luc. Ze wonen in een stadje waar het leven zich voornamelijk af speelt aan de schoolpoort, bij de plaatselijke kruidenier én op het voetbalveld. Soumia en Luc wonen in dezelfde buurt, maar kennen elkaar niet. Zij probeert met de moed der wanhoop het verleden achter zich te laten. Hij leeft in en met het verleden. Wanneer ze elkaar bij toeval leren kennen, komen ze voor verscheurende keuzes te staan.

Ish Ait Hamou (1987) is choreograaf, televisiepresentator, auteur en voormalig (hiphop)danser.


 


LEESCLUBS

Voorafgaand aan deze lezing (grote leesclub) voorzien we zelf twee identieke leesclubavonden ‘Het moois dat we delen’ met Paul De Dijn. Met een ticket van deze leesclub kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc De Kern.


 

Ish Ait Hamou
Bibliotheek Bist
Bist 1
2610 Wilrijk
donderdag 29 oktober 2020om 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Sign Up
www.ccdekern.be/nl/event/71775/in-ges...