u bent hier

Lezing | In gesprek met Vanessa Broes

18 +

Literatuur


Vanessa Broes interviewt beide debutanten naar aanleiding van vrouwendag Naar aanleiding van vrouwendag zetten we twee debutanten op het podium voor een goed gesprek met Vanessa Broes. Marieke De Maré (1985) een Vlaamse performer en schrijfster. ‘Bult’ is haar debuutroman en vertelt een weemoedig, melancholisch, soms grappig en onthecht verhaal waaruit een groot verlangen spreekt om ergens mee ... Lees meer »

Vanessa Broes interviewt beide debutanten naar aanleiding van vrouwendag

Naar aanleiding van vrouwendag zetten we twee debutanten op het podium voor een goed gesprek met Vanessa Broes.

Marieke De Maré (1985) een Vlaamse performer en schrijfster. ‘Bult’ is haar debuutroman en vertelt een weemoedig, melancholisch, soms grappig en onthecht verhaal waaruit een groot verlangen spreekt om ergens mee in het reine te komen, en dat je dat alleen moet doen.

In ‘De studente’ van Elise Wuyts maken we kennis met een studente en een dokter die een ondoorgrondelijke, intieme relatie hebben, waarbij machtsspelletjes voortdurend de overhand nemen. Wuyts (1995) is studente geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen, ‘De studente’ is haar debuut.


LEESCLUBS

Voorafgaand aan deze lezing voorzien we twee leesclubs (Bult en De studente) met Paul De Dijn. Met een ticket van één van beide leesclubs kan je een gratis ticket voor de lezing afhalen aan het onthaal van de bib of cc De Kern.

Marieke De Maré + Elise Wuyts
Bibliotheek Bist
Bist 1
2610 Wilrijk
donderdag 25 maart 2021 van 20:15 tot 20:15
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 6,0
Sign Up
www.ccdekern.be/nl/event/71784/in-ges...