u bent hier

Leute

Tekst en muziektheater


Onkruid vergaat niet! Roeselarenaar Jozef Vanneste (maar iedereen zegt Sèf) maakte zijn ongeplande debuut tijdens een voorstelling van Lieven Debrauwer. Sèf kwam per ongeluk te vroeg op de scène, net voor de pauze. Het publiek zat nog in de zaal. Sèf gaf commentaar, vertelde anekdotes, zong liedjes en tapte moppen. Gewoon in zijn o zo geliefde moedertaal: het (Roeseloarse) WESTVLAMS! Cineast ... Lees meer »

Onkruid vergaat niet! Roeselarenaar Jozef Vanneste (maar iedereen zegt Sèf) maakte zijn ongeplande debuut tijdens een voorstelling van Lieven Debrauwer. Sèf kwam per ongeluk te vroeg op de scène, net voor de pauze. Het publiek zat nog in de zaal. Sèf gaf commentaar, vertelde anekdotes, zong liedjes en tapte moppen.

Gewoon in zijn o zo geliefde moedertaal: het (Roeseloarse) WESTVLAMS!

Cineast en cabaretier Lieven Debrauwer zag dat het goed was en schreef een volledige show voor Sèf alleen. Jozef Vanneste werd prompt een theaterfenomeen. Iedereen kwam gewoon puur uit nieuwsgierigheid kijken tijdens de Gentse Feesten in 2011.

Het succes werd het jaar daarna herhaald. Na een paar jaar verdiende rust komt Sèf terug. Het kriebelt! Sèf dacht, als Gentenaars zo goed dat sappige West-Vlaams verstaan, dan zullen dedie van Mechelen en andere buitenlanders dat ook wel kunnen volgen zekerst???

Ook NIET-West-Vlamingen zijn dus stief straf welkom!

Zijn vaste muzikale pianoman Marc Maes kan er dit keer echter niet bij zijn maar zijn muziek staat op de computer. Sèf zingt liedjes als ’If I were a rich man’ (Ha kik nu keer geld g’hed), ‘La vie en Rose’, ‘Twee Motten’ en zelfs ‘Alors on danse’ in het Westvlams!!

Plus heel wat humor! Leute!

Spel: Jozef Vanneste

Deze voorstelling vindt plaatst tijdens de lentebraderij in ‘Café CheMisier’ in onze mooie 17de eeuwse kelder.

Toon kaart Theater M
Oude brusselsestraat 10-12
2800 Mechelen
vrijdag 14 mei 2021 van 20:30 tot 22:00
Theater M
€ 12,0
info@theaterM.be
0478-78 15 99
www.theaterM.be