u bent hier

Les Truttes - Oh My God!

Pop en rock


Les Truttes bestaan 25 jaar. Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering. Les Truttes zijn intussen veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wil missen. Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 25 jaar later ... Lees meer »

Les Truttes bestaan 25 jaar. Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering. Les Truttes zijn intussen veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wil missen.


Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 25 jaar later uitgegroeid tot dé gevestigde waarde in het club- theater- en festivalcircuit.


Les Truttes bestaan in 2021 zowaar 25 jaar! VIJFENTWINTIG? Oh My God! Reden genoeg om dit uitgebreid te vieren met een heuse ‘Anniversary Tour’!


Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering.


Les Truttes zijn intussen veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wil missen. Al 25 jaar slagen ze erin om een publiek van alle leeftijden en overtuigingen te verbinden tijdens die ene ‘true live-experience’!


The 25th Anniversary Tour wordt: Groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’

Celebrate Les Truttes!


Na het optreden bouwen we nog een stevig feestje in de foyer met DJ Dirk Stoops die elk publiek aan het dansen krijgt!

Les Truttes - Oh My God!
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zaterdag 24 april 2021 van 20:15 tot 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 22,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73137/oh-my...