u bent hier

Lentewandeling


Bij het begin van de lente trekken we opnieuw het Ertbrandbos in. Wanneer de lentezon haar stralen werpt, komt het bos spontaan tot leven. Maar naast al het moois dat je kan zien, ruik je ook hoe het bos verandert, en laten allerlei dieren zich opnieuw horen. Ideaal om eropuit te trekken, de winter van je af te schudden en te genieten van de eerste voorjaarszon. Let wel! We wandelen NIET in ... Lees meer »

Bij het begin van de lente trekken we opnieuw het Ertbrandbos in. Wanneer de lentezon haar stralen werpt, komt het bos spontaan tot leven. Maar naast al het moois dat je kan zien, ruik je ook hoe het bos verandert, en laten allerlei dieren zich opnieuw horen. Ideaal om eropuit te trekken, de winter van je af te schudden en te genieten van de eerste voorjaarszon.

Let wel! We wandelen NIET in het fort zelf, we wandelen op het domein. Voor wandelingen in het fort kan je hier meer info vinden.

We vragen je om in te schrijven voor onze activiteiten. Dat kan via bit.ly/inschrijven-activiteiten. Zo kunnen we het max. aantal personen in de gaten houden, en je ook contacteren indien nodig.

Toon kaart Ingang Fort Ertbrand
Oude Galgenstraat
2950 Kapellen
zo 21/03/21 van 14:00 tot 16:30
Natuurpunt Antwerpen Noord, Kern Kapellen
ria.verduyckt@skynet.be
www.natuurpunt.be/agenda/lentewandeli...