u bent hier

'Lekker' door Poppel

7 +


Wandelen, foto's zoeken en lekker uitblazen met wat lekkers bij lunchroom-ijssalon 't Moontje, dat is het recept van wandelarrangement 'Lekker door Poppel'. De wandeling met een totale afstand van 13,5km kan je in 2 rondes stappen en loopt langs de wandelknooppunten van het Kempens Landgoed. Hoe ziet een dagje 'Lekker door Poppel' eruit ? - ontvangst met koffie of thee en warm appelgebak met ... Lees meer »

Wandelen, foto's zoeken en lekker uitblazen met wat lekkers bij lunchroom-ijssalon 't Moontje, dat is het recept van wandelarrangement 'Lekker door Poppel'. De wandeling met een totale afstand van 13,5km kan je in 2 rondes stappen en loopt langs de wandelknooppunten van het Kempens Landgoed.

Hoe ziet een dagje 'Lekker door Poppel' eruit ?
- ontvangst met koffie of thee en warm appelgebak met slagroom
- eerste wandelroute van +- 7,2km, vertrek bij Heemkundemuseum 't Kaske (op 50m van 't Moontje), langs prachtige velden en door bossen,
met fotozoektocht voor de speurneuzen (naar keuze)
- terug uitblazen bij 't Moontje met smakelijke dagsoep inclusief stokbrood of een grote verfrissende milkshake met smaak naar keuze
- tweede wandelroute van +- 6,3km (optioneel)
- afsluiting van de wandelroute waarbij je nu de keuze hebt uit een lunch (croque hawai, uitsmijter of 2 pannenkoeken)
of een ijscoupe van ambachtelijk roomijs (dame blanche, coupe vers fruit of café glacé)

Voor slechts 15€ p.p. ontvang je een folder met wegbeschrijving, de foto's van de fotozoektocht en een stempelkaart voor de inbegrepen consumpties.
In juli en augustus alle dagen geopend vanaf 11u, behalve op maandag. In september en oktober van woensdag t.e.m. zondag, maandag en dinsdag gesloten.
Reserveren kan op het nummer 014657443, maar is niet noodzakelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart 't Moontje
Dorp 57
2382 Poppel (Ravels)
€ 15,0
info@moontje.be
014657443
www.moontje.be