u bent hier

Leeslekker voorlezen - 4 tot 8 jaar

6 +

Literatuur


Onze voorlezers nemen jullie mee naar de wonderlijke wereld van het prentenboek. Alle kinderen zijn welkom (en de ouders mogen stiekem meeluisteren). Vrijwilligers lezen voor aan kinderen tussen 4 en 8 jaar. Voorlezen is veel meer dan hardop lezen wat zich tussen de voor- en achterflap van een boek bevindt. Voorlezen is samen een nieuwe wereld vol wonderen binnenstappen en ook als het ... Lees meer »

Onze voorlezers nemen jullie mee naar de wonderlijke wereld van het prentenboek. Alle kinderen zijn welkom (en de ouders mogen stiekem meeluisteren).

Vrijwilligers lezen voor aan kinderen tussen 4 en 8 jaar. Voorlezen is veel meer dan hardop lezen wat zich tussen de voor- en achterflap van een boek bevindt. Voorlezen is samen een nieuwe wereld vol wonderen binnenstappen en ook als het verhaaltje uit is nog verder genieten van tal van prachtige ontdekkingen.


In 2008 werd in de Antwerpse bibliotheken het project 'Leeslekker' gestart in samenwerking met LINC vzw. Vrijwilligers werden opgeleid in workshops om de magische wereld van het (prenten)boek te leren delen en doorgeven. Sinsdien kunnen kinderen genieten van de mooiste, spannendste en grappigste verhalen in de Antwerpse bibliotheken.

Leeslekker voorlezen - 4 tot 8 jaar
Bibliotheek Park
Van Heybeeckstraat 28A
2170 Merksem
wo 7 oktober 2020om 14:30wo 4 november 2020om 14:30wo 2 december 2020om 14:30
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
gratis
www.ccmerksem.be/nl/event/79608/voorl...