u bent hier

Leeslekker: Ik zie je graag

3 +

Literatuur


Op schoolreis gaan is elke keer weer een nieuw avontuur. Wil je weten welke verhalen de voorlezers allemaal kennen over al die wonderbaarlijke schoolreizen met de juf of de meester? Gaat de reis naar de stad of het bos, over hoge bergen en lange bruggen, door donkere tunnels of uitgestrekte vlaktes. Of is het deze keer een heus pretpark. Het is beslist altijd een opgewekte beleving. Je kind ... Lees meer »

Op schoolreis gaan is elke keer weer een nieuw avontuur. Wil je weten welke verhalen de voorlezers allemaal kennen over al die wonderbaarlijke schoolreizen met de juf of de meester? Gaat de reis naar de stad of het bos, over hoge bergen en lange bruggen, door donkere tunnels of uitgestrekte vlaktes. Of is het deze keer een heus pretpark. Het is beslist altijd een opgewekte beleving.


Je kind mag ademloos komen luisteren en kijken naar boeken over verre en dichtbije schoolreizen.


De voorleessessie duurt een uurtje. Je (klein)kind kan vrijblijvend aansluiten en vertrekken. Ondertussen kies je rustig je boeken uit, lees je de krant met een kopje thee of koffie in de comfortabele zitstoelen of blader je door tijdschriften op de tablets terwijl je oogappel geniet van een mooi verhaal.


 

Voorlezen in de bib
Bibliotheek Viswater
Tongerlostraat 2
2040 Berendrecht
woensdag 14 april 2021 van 14:30 tot 15:30
Vrijetijdscentrum De Schelde
gratis
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...