u bent hier

Leeskring Tussen de lijntjes

18 +

Literatuur


Boeken worden zoveel interessanter als je je eigen leeservaring met die van anderen deelt. Hiervoor kan je terecht bij de leeskring van de bibliotheek. Wie wil meedoen, engageert zich voor vier bijeenkomsten, verdeeld over een jaar. Onder begeleiding van auteur en docent Hilde Keteleer gaan we een gesprek aan over het boek dat we met z’n allen vooraf lezen. Twee uur lang delen we onze ... Lees meer »

Boeken worden zoveel interessanter als je je eigen leeservaring met die van anderen deelt. Hiervoor kan je terecht bij de leeskring van de bibliotheek. Wie wil meedoen, engageert zich voor vier bijeenkomsten, verdeeld over een jaar. Onder begeleiding van auteur en docent Hilde Keteleer gaan we een gesprek aan over het boek dat we met z’n allen vooraf lezen. Twee uur lang delen we onze indrukken, gevoelens, analyses. We kijken naar thema’s, stijl, bibliografische en historische achtergrond. Eén boek per jaar is een ‘klassieker’, de andere zijn vertaalde of Nederlandstalige actuele boeken. De leeskring komt samen op vrijdagnamiddag en zaterdagvoormiddag. Je schrijft in voor één van beide reeksen.


Dit zijn de data en de boeken die we bespreken:

• vrijdag 18 of zaterdag 19 september 2020: De lange weg naar Rome – Francesca Melandri
• vrijdag 27 of zaterdag 28 november 2020: Lanny – Max Porter
• vrijdag 26 of zaterdag 27 februari 2021: Rituelen – Cees Nooteboom
• vrijdag 16 of zaterdag 17 april 2021: Vallen is als vliegen – Manon Uphoff

Je koopt de boeken, al dan niet tweedehands, of ontleent ze in de bib. Wil je het boek laten overkomen uit een andere bibliotheek, dan betaal je hiervoor 5 euro.

Prijs: € 20 voor de vier bijeenkomsten
Begeleiding: Hilde Keteleer
Locatie: zolder van de bibliotheek, Eggestraat 32-34, 2640 Mortsel
Inschrijven: bibliotheek@mortsel.be of aan de balie van de bib.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bibliotheek Mortsel
Eggestraat 32
2640 Mortsel
vr 16 april 2021 van 14:00 tot 16:00 za 17 april 2021 van 10:00 tot 12:00
Vrije Tijd Mortsel
€ 20,0
bibliotheek@mortsel.be