u bent hier

Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain

Cinefiel


Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, en met een mysterieuze foto-verzamelaar. Op een dag besluit ze dat ze met kleine dingen andere mensen gelukkig wil maken. Deze sprookjesachtige en romantische komediefilm werd een internationale kaskraker en bekroond met vier Césars ... Lees meer »

Amélie is op zoek naar liefde, en de zin van het bestaan. Ze is een serveerster in het centrum van Montmartre, waar ze contact heeft met haar buren en klanten, en met een mysterieuze foto-verzamelaar. Op een dag besluit ze dat ze met kleine dingen andere mensen gelukkig wil maken.


Deze sprookjesachtige en romantische komediefilm werd een internationale kaskraker en bekroond met vier Césars (waaronder voor beste film en beste regisseur) en kreeg vijf Oscarnominaties.


Telkens zijn er 2 voorstellingen: ’s middags om 13.30 uur en ’s avonds om 20 uur. Je wordt ook extra verwend! Bij de namiddagvoorstelling is er lekker gebak na afloop van de film. Bij de avondvoorstelling trakteren we je vooraf op borrelhapjes.

Cinema De Schelde
Concertzaal De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
do 24 september 2020om 13:30do 24 september 2020om 20:00
Vrijetijdscentrum De Schelde
€ 7,0
Bestel tickets
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/nl/...