u bent hier

Laure de Clermont-Tonnerre - The Mustang

Cinefiel


Na een periode in de gevangenis krijgt Roman een kans om deel te nemen aan een rehabilitatieprogramma. Belgische trots Matthias Schoenaerts speelt een gewelddadige gedetineerde die een wilde mustang en zichzelf leert temmen. Zijn ingetogen vertolking wordt geprezen door de internationale filmpers. Na een lange periode in de isoleercel wordt Roman opnieuw in de gevangenispopulatie gesmeten. ... Lees meer »

Na een periode in de gevangenis krijgt Roman een kans om deel te nemen aan een rehabilitatieprogramma. Belgische trots Matthias Schoenaerts speelt een gewelddadige gedetineerde die een wilde mustang en zichzelf leert temmen. Zijn ingetogen vertolking wordt geprezen door de internationale filmpers.


Na een lange periode in de isoleercel wordt Roman opnieuw in de gevangenispopulatie gesmeten. Gezien zijn gebrekkige sociale vaardigheden (een understatement van jewelste) krijgt hij een kans om deel te nemen aan een rehabilitatieprogramma, waar hij met paarden moet leren werken.


Op de droge vlaktes van Nevada dwalen er namelijk duizenden wilde paarden rond, die men probeert te vangen en te temmen. Wanneer er een wilde hengst losbreekt en Roman deze moet kalmeren, ontdekt hij een zielsverwant. Geholpen door de veteraantrainer Myles en de medegevangene Henry vindt Roman steeds meer zijn eigen menselijkheid terug.


Belgische trots Matthias Schoenaerts speelt een gewelddadige gedetineerde die een wilde mustang (en zichzelf) leert temmen. Voor zijn ingetogen vertolking wordt hij geprezen door de internationale filmpers.


 

Laure de Clermont-Tonnerre - The Mustang
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
di 27 april 2021 van 14:00 tot 14:00 wo 28 april 2021 van 20:15 tot 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 7,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73136/laure...