u bent hier

Lastige mensen... en hoe ze te overleven

18 +


Is het een lezing? Is het stand-up? Zelf noemt hij het een prikkelpresentatie: Erik Burke, acteur, stelt op heel eigen manier enkele notoire lastigaards voor. Bazige bullebakken, negatieve neuroten, pretentieuze paljassen, stroeve snuiters of ronduit agressieve apen… Hoe kan je met glans kwetsend gedrag overleven? Je komt het te weten in een unieke presentatie, die gelukkig niet over jou gaat! ... Lees meer »

Is het een lezing? Is het stand-up? Zelf noemt hij het een prikkelpresentatie: Erik Burke, acteur, stelt op heel eigen manier enkele notoire lastigaards voor. Bazige bullebakken, negatieve neuroten, pretentieuze paljassen, stroeve snuiters of ronduit agressieve apen… Hoe kan je met glans kwetsend gedrag overleven? Je komt het te weten in een unieke presentatie, die gelukkig niet over jou gaat!

Is het een lezing? Is het stand-up? Zelf noemt hij het een prikkelpresentatie: Erik Burke stelt op zijn heel eigen manier enkele notoire lastigaards voor. Personages uit theater of media die we helaas ook in het dagelijks leven tegen ’t lijf lopen. Bazige bullebakken, negatieve neuroten, pretentieuze paljassen, stroeve snuiters of ronduit agressieve apen… Hoe kan je met glans kwetsend gedrag overleven? Je komt het te weten in een unieke presentatie, die gelukkig niet over jou gaat! Erik Burke studeerde af aan de Studio Herman Teirlinck en is o.a. gekend als agent Geert uit “Wittekerke”. Inschrijven verplicht – de plaatsen zijn beperkt. Info en inschrijven: scw.gezinsbond@gmail.com of sms 0477 78 71 74, met vermelding naam en aantal personen.

Toon kaart Gemeenschapscentrum 't Gasthuis
Turnhoutsebaan 199
2110 Wijnegem
dinsdag 20 oktober 2020 van 20:00 tot 22:00
Gezinsbond Brabo-Antwerpen (Gewest)
€ 9,0
annick.haesen@gezinsbond.be
0477 78 71 74