u bent hier

Lami Trio - Helena Schoeters

Folk en wereldmuziek


Trio Lami brengt 'Babel', een programma waarin verschillende muzikale talen en stijlen versmelten. Composities van Osama Abdulrasol worden afgewisseld met klassieke Franse melodieën van traditionele stukken. Osama Abdulrasol weet op de magische snaren van zijn qanun (schootharp) de sfeer uit 1001 nacht op te roepen. Helena Schoeters wiegt je nu eens in slaap met haar zachte stem, dan weer ... Lees meer »

Trio Lami brengt 'Babel', een programma waarin verschillende muzikale talen en stijlen versmelten. Composities van Osama Abdulrasol worden afgewisseld met klassieke Franse melodieën van traditionele stukken.
Osama Abdulrasol weet op de magische snaren van zijn qanun (schootharp) de sfeer uit 1001 nacht op te roepen. Helena Schoeters wiegt je nu eens in slaap met haar zachte stem, dan weer haalt ze onverwachts uit. In het Frans, Spaans en Arabisch vertaalt ze feilloos de muzikale verhalen uit de composities van Osama Abdulrasol. Celliste Lode Vercampt tovert steeds weer nieuwe kleuren en emoties uit zijn instrument. Samen weven deze topmuzikanten een klanktapijt, nu eens ingetogen, dan weer uitbundig, waar oost en west ragfijn in elkaar overlopen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OKA-centrum
Kapellensteenweg 234
2920 Kalmthout
zondag 5 december 2021 van 15:00 tot 17:00
OKA-centrum
gratis
okacentrum@telenet.be
www.okacentrum.com