u bent hier

Kunstproject "verbondenheid"


Kunst Unit Scorpio organiseert “kunstenaars in verbondenheid” Turnhout. In april en mei 2021 willen we kunstenaars in verbinding laten gaan met elkaar. Samen zetten deze kunstenaars hun schouders onder een project om mensen bij kunst te betrekken. Dit via het tonen van kunst; schilderijen, beeldhouwwerken, videokunst, dichtkunst, conceptuele kunst,… in winkelvitrines en leegstaande panden. Een ... Lees meer »

Kunst Unit Scorpio organiseert “kunstenaars in verbondenheid” Turnhout.
In april en mei 2021 willen we kunstenaars in verbinding laten gaan met elkaar. Samen zetten deze kunstenaars hun schouders onder een project om mensen bij kunst te betrekken.
Dit via het tonen van kunst; schilderijen, beeldhouwwerken, videokunst, dichtkunst, conceptuele kunst,… in winkelvitrines en leegstaande panden.

Een wandelparcours, te volgen via een plannetje loodst de toeschouwers langs de verschillende kunstenaars. Het plannetje kan afgehaald op de toeristische dienst, Markt 44. Via een QR code op de affiche kan je allerlei info over het project verkrijgen. We gaan ook digitaal in interactie door bijvoorbeeld te werken met zinnen van gedichten, die dan via een QR te beluisteren zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toeristische dienst
Markt 44
2300 Turnhout
Van za 27 maart 2021 00:00 tot ma 31 mei 2021 23:59
Kunst Unit Scorpio