u bent hier

Kunstproject "Oneindige Zuil - Coloana Infinitului"

18 +

Meerdere kunstvormen


Tijdens het kunstproject kunnen deelnemers thuis een schilderij maken of poëzie schrijven. Daarbij worden ze begeleid via video’s, webinars en (online) groepsbijeenkomsten. Op het einde van het parcours (in juni) zullen de kunstwerken verzameld en tentoongesteld worden als één geheel vergelijkbaar met ” de Oneindige Zuil” van de grote Roemeense beeldhouwer Constantin Brancusi. De deelnemers ... Lees meer »

Tijdens het kunstproject kunnen deelnemers thuis een schilderij maken of poëzie schrijven. Daarbij worden ze begeleid via video’s, webinars en (online) groepsbijeenkomsten. Op het einde van het parcours (in juni) zullen de kunstwerken verzameld en tentoongesteld worden als één geheel vergelijkbaar met ” de Oneindige Zuil” van de grote Roemeense beeldhouwer Constantin Brancusi.

De deelnemers kiezen een thema waarrond ze willen werken, op basis daarvan worden ze ingedeeld in 3 groepen:
- Brancusi: abstracte, geometrische vormen
- Roemeense Blouse (IA): traditionele symbolen
- Mythes en Legende: gedichten en poëzie schrijven

Dit project is bedoeld voor volwassenen. Iedereen met een hart voor Roemenië kan deelnemen, er is geen ervaring vereist. Voor mensen die nog onvoldoende Nederlands spreken, wordt er zo veel mogelijk vertaald naar het Roemeens.

Deelnemen is gratis, je dient wel zelf een doek van 30cm X 40 cm of 40 X 50cm te voorzien (te koop in Action, Ava, De kwast, …) en materiaal. Dat materiaal hoeft niet duur te zijn, je kan al veel doen met dingen die je in de kast hebt liggen. Meer informatie en inspiratie krijg je tijdens het project. Voorlopig zal alles online verlopen indien mogelijk kunnen er later kleine groepjes fysiek samenkomen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Online
nvt
2300 Turnhout
Van ma 5 april 2021 00:00 tot wo 30 juni 2021 23:59
ADR-Vlaanderen
gratis
adrvlaanderen.be/events/kunstproject-...
adrvlaanderen.be/projecten/kunstproje...
adrvlaanderen.be/events/kunstproject-...