u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Rita / BRONKS & TUNING PEOPLE (8 tot 14 jaar)

6 +


Een bejaarde Alice in Wonderland. Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de ouderdom angstvallig te ontvluchten. Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Rita zoekt de dunne grens op tussen dans, spel en performance. Randi De ... Lees meer »

Een bejaarde Alice in Wonderland.
Rita is een alleenstaande vrouw op leeftijd met een groot gevoel voor drama. Met haar liefde voor opera probeert ze de dagelijkse sleur en de
ouderdom angstvallig te ontvluchten.
Ze verdwaalt in een waanzinnig labyrint waar fictie en realiteit niet meer van elkaar te onderscheiden zijn. Rita zoekt de dunne grens op tussen dans, spel en performance. Randi De Vlieghe en Jef Van gestel tonen hun voorliefde (en kunnen) om van het alledaagse iets buitengewoons te maken.

“Als danser weet De Vlieghe perfect hoe hij de woordeloze Rita moet vertolken. Haar meewarige blik, haar schuifelende en lichtjes gehaaste tred ... Door de ontwapenende details word je instant verliefd op deze vrouw.” - De Standaard

“Geniaal, zoveel woordeloze rebellie.” - Het Nieuwsblad

Deze voorstelling wordt aangeboden binnen het parcours van KUNSTENDAG VOOR KINDEREN.

Creatie & spel: Randi De Vlieghe, Jef Van gestel met de steun van de Vlaamse overheid met dank aan Kopergietery en WALPURGIS.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Mark Liebrecht Schouwburg
Heilig-Kruisstraat 16
2640 Mortsel
Van di 21 september 2021 15:00 tot zo 21 november 2021 16:00
Vrije Tijd Mortsel
€ 10,0
tickets.mortsel.be
onthaal@mortsel.be
034441717