u bent hier

Kunstenaars aan de slag! 3 creatieve videoworkshops voor gezinnen met kinderen van 6 tot 12 jaar


Ga 2 tot 3 uur aan de slag met huis-, tuin en keukenmateriaal. Alleen bij het verzamelen van materiaal en het klaarzetten van de videoworkshop is er hulp nodig van een ouder. NIEUWE DIEREN Met zelf gevonden materiaal maak je nieuwe en fantasierijke dieren voor een leven in het geheime land Opiki. BUURTKAART Pak pen en papier! Je ontwerpt een kaart van je omgeving met al je favoriete plaatsen ... Lees meer »

Ga 2 tot 3 uur aan de slag met huis-, tuin en keukenmateriaal. Alleen bij het verzamelen van materiaal en het klaarzetten van de videoworkshop is er hulp nodig van een ouder.

NIEUWE DIEREN Met zelf gevonden materiaal maak je nieuwe en fantasierijke dieren voor een leven in het geheime land Opiki. BUURTKAART Pak pen en papier! Je ontwerpt een kaart van je omgeving met al je favoriete plaatsen en mensen. ZELFPORTRET X3 Je tekent en schildert je eigen gezicht op een gezellige plek in je huis. Wat moet ik doen? - Vraag je link naar het filmpje aan via hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be - Van maandag 1 februari t.e.m. zondag 28 februari klik je op de link om een filmpje te kunnen bekijken. - Plaats de videoworkshop in het winkelmandje en reken af door de promotiecode FEB3DASKUNST in te vullen. Dan wordt de videoworkshop gratis aan jou bezorgd. - Stuur ons nadien een foto van je mooie werkjes, zodat wij die op onze Facebookpagina kunnen delen met de rest van de wereld: hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be De filmpjes zijn een product van Das Kunst Inschrijven via hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be

Toon kaart antwerpen
stad
2000 Antwerpen
Van 1 februari 2021 tot 28 februari 2021
Gezinsbond Berendrecht/Zandvliet
gratis
hvhkstadantwerpen@gezinsbond.be
0488 90 50 93