u bent hier

Kruidenwandeling


Vroeger werden kruiden heel veel gebruikt voor allerhande kwaaltjes, ongemakken of gewoon om er goed uit te zien, ook nu is dat nog aan de orde. Medicinaal, in de keuken of gewoon voor jezelf, kruiden winnen steeds meer aan populariteit. Meer weten?  Dat kan, onze kruidengids is er weer! Natuurpunt De Wulp en de Natuurpunt Plantenwerkgroep van Landschap De Liereman nodigen je uit voor deze ... Lees meer »

Vroeger werden kruiden heel veel gebruikt voor allerhande kwaaltjes, ongemakken of gewoon om er goed uit te zien, ook nu is dat nog aan de orde. Medicinaal, in de keuken of gewoon voor jezelf, kruiden winnen steeds meer aan populariteit. Meer weten? 

Dat kan, onze kruidengids is er weer! Natuurpunt De Wulp en de Natuurpunt Plantenwerkgroep van Landschap De Liereman nodigen je uit voor deze superinteressante wandeling. Samen gaan we op zoek naar planten met allerhande bijzondere eigenschappen en hun boeiend verhaal.

Deelnemen is gratis, een vrijwillige bijdrage in het nestkastje wordt uiteraard erg gewaardeerd. Honden kunnen niet mee. Inschrijven is nodig en kan op deze pagina.

Info: BC Landschap De Liereman, 014 42 99 66, bc.deliereman@natuurpunt.be

Toon kaart Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
zo 06/06/21 van 13:30 tot 16:00
Natuurpunt De Wulp
Sign Up Sign Up
bc.deliereman@natuurpunt.be
014 42 99 66
www.natuurpunt.be/agenda/kruidenwande...