u bent hier

Kookworkshop Asperges en vis - GEANNULEERD

18 +

Voeding


Volgens Coronamaatregels maart 2021, kan deze kookworkshop niet doorgaan. --- Bij de start van het nieuwe aspergeseizoen leren we hoe we het witte goud op verschillende manieren kunnen klaarmaken in combinatie met vis. Op Vlaamse wijze met zelfgemaakte garnaalkroket, vergezeld met pittige mosselen in een dragon vinaigrette, als risotto met gebrande zeetong of gegrild met een garnaalbouillon. ... Lees meer »

Volgens Coronamaatregels maart 2021, kan deze kookworkshop niet doorgaan.
---
Bij de start van het nieuwe aspergeseizoen leren we hoe we het witte goud op verschillende manieren kunnen klaarmaken in combinatie met vis.

Op Vlaamse wijze met zelfgemaakte garnaalkroket, vergezeld met pittige mosselen in een dragon vinaigrette, als risotto met gebrande zeetong of gegrild met een garnaalbouillon.


Kostprijs is inclusief maaltijd, glaasje cava, 1/2l wijn koffie, thee en water. Andere dranken kunnen aan tarief van het cultureel centrum ter plaatse gekocht worden.

Begeleiding: de Kokerij
Meebrengen: eigen mes, snijplank, schort en vershoudpotjes voor eventuele overschot mee te nemen naar huis
Max 12 deelnemers

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultureel Centrum Aartselaar
Della Faillelaan 34
2630 Aartselaar
maandag 19 april 2021 van 18:30 tot 21:30
Cultureel Centrum Aartselaar
€ 75,0
ccaartselaar.recreatex.be/
038772875
ccaartselaar.recreatex.be
www.cultureelcentrumaartselaar.be