u bent hier

Koningskloote - de.ploeg

Tekst en muziektheater


Dit modern koningsdrama levert een theatervoorstelling op voor de liefhebbers van de voorstellingen van Abattoir Fermé. The king is gone en de beesten draaien in de knoop. Ik kan er nimmer niet over spreken in schoone klap. Uwen buik zou scheuren van te gelach als ik dat probeerde. ‘t blijft steeds van ‘t zelfde slag, ze kwellen zich te pletter, Verzuipen in misére, en draaien verloren rond ... Lees meer »

Dit modern koningsdrama levert een theatervoorstelling op voor de liefhebbers van de voorstellingen van Abattoir Fermé.
The king is gone en de beesten draaien in de knoop. Ik kan er nimmer niet over spreken in schoone klap. Uwen buik zou scheuren van te gelach als ik dat probeerde. ‘t blijft steeds van ‘t zelfde slag, ze kwellen zich te pletter, Verzuipen in misére, en draaien verloren rond hun as... 
"... met valse baarden en hoge tutu's oogt Koningskloote een luchtige komedie, ware het niet dat de makers een veel gelaagdere voorstelling in petto hadden. . ... het jonge acteurstrio maakt van Koningskloote een soort Game Of Thrones op lsd. En u heeft er zelfs geen drugs voor nodig." (Jorik Leemans - Knack Focus ★★★★✰)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Schouwburg De Werft
Werft 32
2440 Geel
zaterdag 29 mei 2021 van 20:15 tot 22:00
CC de Werft
014/56.66.66
www.dewerft.be/voorstellingen/1298
www.dewerft.be