u bent hier

Kommil Foo & Brussels Jazz Orchestra livestreaming

18 +

Jazz en blues, Pop en rock


De gebroeders Walschaerts brengen samen met Brussels Jazz Orchestra hun gloednieuwe voorstelling live en digitaal naar je woonkamer.  Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als Ruimtevaarder, Kom hier dat ik u draag en De Volgende. In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met ... Lees meer »

De gebroeders Walschaerts brengen samen met Brussels Jazz Orchestra hun gloednieuwe voorstelling live en digitaal naar je woonkamer. 

Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als Ruimtevaarder, Kom hier dat ik u draag en De Volgende.


In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met een bigband van wereldniveau: Brussels Jazz Orchestra. Een concert als ode aan de ultieme vrijheid van jazz:


Mich en Raf zingen, vertellen, spelen, struikelen, hakkelen en hijgen zich door hun songs, BJO speelt… en hoe! De vertrouwde lach en traan van Kommil Foo met op de achtergrond de geluiden, de muziek en de sfeer van een broeierige jazzclub in New York.


De gebroeders Walschaerts samen met Brussels Jazz Orchestra live en digitaal in je woonkamer!


 

Kommil Foo & Brussels Jazz Orchestra livestreaming
cc De Kern
Kern 18
2610 Wilrijk
woensdag 27 januari 2021om 20:00
cultuurcentrum De Kern | CC De Kern
€ 5,0
Bestel tickets
www.ccdekern.be/nl/event/83118/kommil...