u bent hier

Koen De Preter - Tender Men


Een wervelende, stoere en sensuele bromance. Choreograaf Koen De Preter creëert een universum waar mannelijkheid en de gevoeligheid ervan centraal staan. ‘Tender men’ gaat over de onbevreesdheid, de schoonheid en de poëzie van aanrakingen, maar ook over de chaos en de misverstanden die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. Koen De Preter stelt zich de vraag hoe mannen met elkaar zouden ... Lees meer »

Een wervelende, stoere en sensuele bromance.

Choreograaf Koen De Preter creëert een universum waar mannelijkheid en de gevoeligheid ervan centraal staan. ‘Tender men’ gaat over de onbevreesdheid, de schoonheid en de poëzie van aanrakingen, maar ook over de chaos en de misverstanden die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn.

Koen De Preter stelt zich de vraag hoe mannen met elkaar zouden omgaan in een wereld zonder homofobie. De dansers – uit Mali, Taiwan, Estland en België – zijn een inspiratiebron vol tegenkleuren. Hun unieke persoonlijkheden contrasteren en complementeren elkaar en koppelen stoer aan sensueel. ‘Tender Men’ is zowel dansant, filmisch, abstract als sferisch. En herkenbaar. Alles en iedereen mag naast elkaar bestaan.

Koen De Preter repeteerde deze voorstelling in onze schouwburg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurhuis De Warande
Warandestraat 42
2300 Turnhout
woensdag 28 oktober 2020 van 20:15 tot 21:15
Cultuurhuis De Warande
€ 16,0
014 41 69 91
www.warande.be