u bent hier

Koeknuffelen

Landbouw en platteland


In de stal en tussen de kalfjes en de koeien maken we kennis met het boerenleven. Het doel van dag? De dieren aandacht geven en zelf de knuffel terug krijgen. Lees meer »

We nemen u mee langs onze kalfjes, het jongvee en door de moderne stal waar onze dames op u wachten. In onze kantoorruimte geven we u uitleg over het dagelijks leven van onze koeien. Met een melkrobot en onze moderne systemen kunnen we aflezen en uitleggen aan u hoe een dag "koe zijn" eruitziet.

Onder professionele begeleiding laten we u in alle veiligheid ervaren hoe het is om een koe te mogen knuffelen of in alle rust bij een koe te mogen gaan zitten. Beleef hoe het voelt om door een bepaalde koe geaccepteerd te worden, zodat de verbinding tot stand kan komen tussen mens en dier. Voor de één kan dit een helende werking hebben, fysiek of emotioneel. Voor de ander is het een plezierig dagje uit.

Wilt u deze unieke ervaring beleven? Zoekt u een leuke activiteit voor een dagje uit met uw vrienden, vriendinnen, collega's, familie, school of vereniging? Neem dan contact op met ons via kpkoeknuffelen@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Kathleen Paeshuyse
Toon kaart Koeknuffelboerderij
Aarle 92
2382 Poppel
Op afspraak za van 14:00 tot 17:00 (niet op zo, ma, di, woe, do, vrij)
Kathleen Paeshuyse
€ 35,0
www.koeknuffel.be, www.boerderijkinderfeestjes.com