u bent hier

Koeken-planten-soepdag @ Buurtwerk Posthof

Samenleving


Kom langs op de koeken-planten-soepdag bij buurtwerk posthof! Posthof laat mensen niet verloren lopen en laat voedsel niet verloren gaan. Posthof herverdeelt en verwerkt! Kom langs voor een babbeltje en om kennis te maken met enkele nieuwe projecten van Posthof. Deze actie werd opgezet in kader van 100In1Day die dit jaar doorgaat op 26 juni 2021. Rond die dag wil Curieus zoveel mogelijk ... Lees meer »

Kom langs op de koeken-planten-soepdag bij buurtwerk posthof! Posthof laat mensen niet verloren lopen en laat voedsel niet verloren gaan. Posthof herverdeelt en verwerkt! Kom langs voor een babbeltje en om kennis te maken met enkele nieuwe projecten van Posthof.

Deze actie werd opgezet in kader van 100In1Day die dit jaar doorgaat op 26 juni 2021. Rond die dag wil Curieus zoveel mogelijk geëngageerde organisaties, burgerinitiatieven, enzovoort warm maken om een verbindende actie te organiseren in de eigen buurt, gemeente of stad. Bij Posthof staat deze koeken-planten-soepdag op de planning!

Wat kan je verwachten?

Wij laten jullie graag proeven van een heerlijke soep van ons restaurant Bistro P en van zoete koeken van onze Broodwinner (een machine die broden superfijn vermaalt tot een meel waarmee je opnieuw kan bakken).

Neem ook een stekje van een plantje mee, want we openen deze dag feestelijk onze nieuwe stekjesbieb!

Loop ten slotte ook binnen bij onze Geriefbieb en kijk welk klusgereedschap je kan uitlenen

Toon kaart Buurtwerk Posthof
Patriottenstraat
2600 Berchem
do 24/06/21 van 17:00 tot 20:00
gratis
sainabou.johm@curieus.be