u bent hier

Koekelbergse Alliantie van Knutselaars (k.a.k.) - Snøw

4 +

Tekst en muziektheater


‘Snøw’ is een kløtervoorstelling van K.A.K. over de opwarming van de aarde en dit op maat van kleuters. Samen met een pinguïn, een frigo en een rochelende vuilniszak, komt K.A.K. in opstand tegen alle Grote Mensen die niet willen luisteren. Het is warm. De sneeuwman in de tuin smelt. Vanille-ijs smelt. Chocolade smelt en plastic barbies smelten ook. Straks smelt alles! ‘Snøw’ is een ... Lees meer »

‘Snøw’ is een kløtervoorstelling van K.A.K. over de opwarming van de aarde en dit op maat van kleuters. Samen met een pinguïn, een frigo en een rochelende vuilniszak, komt K.A.K. in opstand tegen alle Grote Mensen die niet willen luisteren.

Het is warm. De sneeuwman in de tuin smelt. Vanille-ijs smelt. Chocolade smelt en plastic barbies smelten ook. Straks smelt alles!
‘Snøw’ is een kløtervoorstelling van K.A.K. over de opwarming van de aarde en dit op maat van kleuters.
Samen met een pinguïn, een frigo en een rochelend vuilniszak, komt K.A.K. in opstand tegen alle Grote Mensen die niet willen luisteren.

“Deze knotsgekke komedie is het aandoenlijkst wanneer ze de kleuters nietsvermoedend doet revolteren tegen hun eigen ouders.” - De Standaard

Met ‘Snøw’ wil K.A.K. een nieuwe generatie publiek warm maken voor toneel, kinderen inspireren, en daaruit zelf inspiratie opdoen, terugkeren naar de basis van verbeelding en gewoon, heel graag, een goeie kleutervoorstelling spelen!

K.A.K. stopt heel wat goesting en ervaring in ‘Snøw’. Als collectief speelden ze de afgelopen jaren op heel uiteenlopende locaties, voor een divers publiek. Ze nestelden zich telkens opnieuw in de buurt, en dat resulteerde af en toe in een wijkbabysit met opblaaszwembad en kleurtafel.

Veel van de spelers hebben individueel ervaring met kinder- en jeugdtheater. Nikolas Lestaeghe (K.A.K.), maakte bij 4Hoog de voorstelling ‘HUT’ (3+), die hij al meer dan 400 keer speelde. Lotte Diependaele (K.A.K.) speelt sinds 2017 mee in deze voorstelling. Frederika Del Nero (K.A.K.) maakte met Julie Delrue ‘Vreemde Vogels’ (6+) bij Huis Alma. Dit jaar speelt Frederika in ‘Het meisje met de gele jas’ (2,5+) van 4Hoog. Dit jaar verzorgde ze de dramaturgie van ‘Tinsoldat’ (8+) van De Waancel. Femke Stallaert (K.A.K.) speelde in ‘Raya’ (10+) van Beeldsmederij De Maan, en in ‘Mieren slapen nooit’ (8+), van BRUT bij Villanella. Met Benjamin Opdebeeck (K.A.K.) speelde ze in ‘De Kleine Rode Eva’ (7+) van Beeldsmederij De Maan. Benjamin was ook te zien in Labyrint(10+) van Froefroe en Bulger van BRONKS. Nona Buhrs (K.A.K.) speelt ‘King Lear’ (15+) in Het Paleis in Antwerpen en Annelore Crollet (K.A.K.) was te zien bij Theater Froefroe in De broers Perdu (15+). En Renée Goethijn (K.A.K.) werkt met jonge mensen bij jeugdtheater Larf!, Bronks en Jonge Gewei.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
zo 26/01/20 om 15:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 9,0
apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurc...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1418/snow