u bent hier

Klimaat- en SDG-vorming voor leerkrachten AFGELAST WEGENS CORONA

18 +

Milieu en natuur


Wil je als leerkracht tips over hoe je klimaatverandering en de SDG’s in je les aan bod brengt? De Vroente geeft een vorming voor leerkrachten lager en secundair onderwijs. Aan de hand van spellen zoals Hoog water zonder kater, Waar zijn de rupsen, Too hot or not, het Ijsberenspel en het SDG-spel krijgen leerkrachten handvaten aangereikt om onderwerpen als klimaat en SDG’s aantrekkelijk en ... Lees meer »

Wil je als leerkracht tips over hoe je klimaatverandering en de SDG’s in je les aan bod brengt? De Vroente geeft een vorming voor leerkrachten lager en secundair onderwijs. Aan de hand van spellen zoals Hoog water zonder kater, Waar zijn de rupsen, Too hot or not, het Ijsberenspel en het SDG-spel krijgen leerkrachten handvaten aangereikt om onderwerpen als klimaat en SDG’s aantrekkelijk en begrijpelijk over te brengen. Maak kennis met het rijke educatieve aanbod van De Vroente.
Voor leerkrachten lager onderwijs (5de en 6de jaar) en secundair onderwijs (1ste en 2de jaar, alle stromingen). Maximum aantal deelnemers: 25.
Inschrijven kan via de volgende link:
https://my.adpro.be/inschrijving.php?o=vr_res&i=20200787
(kopieer deze link en plak hem in je browser)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Bezoekerscentrum De Vroente
Putsesteenweg 129-131
2920 Kalmthout
woensdag 30 september 2020 van 14:00 tot 17:00
Natuureducatiecentrum De Vroente - Kalmthoutse Heide
gratis