u bent hier

Kleurpotlood: teken huisdieren - Leermodule 4 weken: hond, kat, papegaai, cavia

18 +

Design, Decoratieve kunst, Creativiteit


elke dinsdag 14 tot 17 uur Laat jouw artistiek beest los!  Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname. Deze 4 middagen leren we hoe we dieren kunnen omzetten in een prachtige, tekening gemaakt met kleurpotlood. We ontdekken de verschillende texturen van vacht en veren en leren meer over verschillende ... Lees meer »

elke dinsdag 14 tot 17 uur

Laat jouw artistiek beest los! 


Gecertifieerd docent Abraham Puts geeft de training, geassisteerd door Rozan Cools.  Je ontvangt een persoonlijk certificaat van deelname.


Deze 4 middagen leren we hoe we dieren kunnen omzetten in een prachtige, tekening gemaakt met kleurpotlood. We ontdekken de verschillende texturen van vacht en veren en leren meer over verschillende kleurtechnieken.


Met die technieken kan je later zelf aan de slag om thuis jouw geliefde huisdier te tekenen en fantastische resultaten te behalen.


Abraham Puts is al vanaf zijn 4de levensjaar bezig met tekenen en schilderen: diepgaand gemotiveerd om de verwondering van de wereld vast te leggen in beeld. Op dit moment is hij naast zijn zelfstandig kunstenaarschap docent aan de Academie Voor Schone Kunsten te Antwerpen dko, als hoofd van de afdeling schilderkunst. Hij gelooft dat kunst midden in de samenleving moet staan, en wil via deze trainingen dit dan ook toegankelijk maken voor iedereen die zijn leven wil wijden aan schoonheid.  Founder van Antwerp Colors. 

Antwerp Colors
cultureel ontmoetingscentrum Stadsmagazijn
Keistraat 5-7
2000 Antwerpen
Van 4 mei 2021 tot 25 mei 2021
ontmoetingscentrum Het Stadsmagazijn
€ 60,0
Sign Up
www.stadsmagazijn.be/nl/event/81819/l...