u bent hier

Klassiek in het Gravenhof

18 +

Klassieke muziek


Accordeonist Kajetan Kubala en violiste Veronique de Raedemaeker vormen een virtuoos duo. In hun voorstelling 'Images Dansantes' brengen ze klassieke en iets minder klassieke muziek met beweging als rode draad. Kajetan Kubala uit Westmalle studeert aan het Lemmensinstituut. Vorig academiejaar volgde hij een jaar lang les aan de Gnessin Russian Academy of Music in Moskou bij Vyatcheslav ... Lees meer »

Accordeonist Kajetan Kubala en violiste Veronique de Raedemaeker vormen een virtuoos duo. In hun voorstelling 'Images Dansantes' brengen ze klassieke en iets minder klassieke muziek met beweging als rode draad. Kajetan
Kubala uit Westmalle studeert aan het Lemmensinstituut. Vorig academiejaar volgde hij een jaar lang les aan de Gnessin Russian Academy of Music in Moskou bij Vyatcheslav Semyonov. Veronique de Raedemaeker studeert momenteel aan de Hogschule für Musik und Tanz te Keulen. Ze speelt op een viool van Stefan Peter Greiner (Bonn 2005), in vriendelijke bruikleen door de stichting Yehudi Menuhin Live Music Now Köln.

Veronique De Reademaker (viool) en Kajetan Kubala (accordeon)

Quadro Viegas: De glorietijd van de Louis XVI-harp
Gravenhof
Louisalei 7
2660 Hoboken
zondag 16 december 2018om 11:30
Gravenhof Hoboken
€ 8,0
Bestel tickets
www.gravenhof.org/nl/event/42071/klas...