u bent hier

Kinderzoektocht: Speuren langs het kasteel van Hoogstraten

6 +


Met de zoektocht 'Speuren langs het kasteel van Hoogstraten' presenteert Toerisme Hoogstraten een leuke, actieve tocht naar het kasteel van Hoogstraten. Aan de hand van vragen, tekeningen en opdrachten word je meegenomen voor spannende ontdekkingstocht. Het jij een scherpe blik? Ben jij alert als een dobermann? Heb jij het alziend oog van een arend? Is jouw reukzin beter ontwikkeld dan die van ... Lees meer »

Met de zoektocht 'Speuren langs het kasteel van Hoogstraten' presenteert Toerisme Hoogstraten een leuke, actieve tocht naar het kasteel van Hoogstraten.
Aan de hand van vragen, tekeningen en opdrachten word je meegenomen voor spannende ontdekkingstocht.

Het jij een scherpe blik? Ben jij alert als een dobermann? Heb jij het alziend oog van een arend? Is jouw reukzin beter ontwikkeld dan die van een beer? Kom dit dan bewijzen en breng al jouw vriendjes en vriendinnetjes mee.
De zoektocht is speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een beetje hulp van mama of papa breng je deze speurtocht beslist tot een goed einde.

De zoektocht is gratis. Je kan het deelnameformulier downloaden op de website, of haal een exemplaar bij Toerisme Hoogstraten.

Voor je inspanning word je uiteraard beloond: aan het einde van de zomer worden uit alle terug ingeleverde deelnameformulieren de winnaars geloot. Zij ontvangen een leuke prijs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Toerisme Hoogstraten
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten
Van wo 1 juli 2020 00:00 tot zo 27 september 2020 23:59
Toerisme Hoogstraten
gratis
toerisme@hoogstraten.be
03 340 19 55
www.hoogstraten.be/sites/default/file...