u bent hier

Kinderconcert 'WAAW' (0-5 jaar)


Joeri Wens bouwt al spelende een muzikale, ritmische wereld. Knikker, water, zand en ballonnen volgen een onvoorspelbaar parcours. De kinderen worden deel van het concert. Een abstract verhaal, klank, ritme en beweging, op zoek naar schoonheid. Spannend en rustgevend, speels en poëtisch. Op zaterdag 5 december organiseren we in het Huis van het Kind Deurne-Zuid (ingang Sint-Rochusstraat 4) de ... Lees meer »

Joeri Wens bouwt al spelende een muzikale, ritmische wereld. Knikker, water, zand en ballonnen volgen een onvoorspelbaar parcours. De kinderen worden deel van het concert. Een abstract verhaal, klank, ritme en beweging, op zoek naar schoonheid. Spannend en rustgevend, speels en poëtisch.

Op zaterdag 5 december organiseren we in het Huis van het Kind Deurne-Zuid (ingang Sint-Rochusstraat 4) de muzikale voorstelling 'WAAW'voor kinderen van 0 tot 5 jaar (+ max. 1 ouder per kind). Joeri Wens bouwt al spelende een muzikale, ritmische wereld. Knikker, water, zand en ballonnen volgen een onvoorspelbaar parcours. De kinderen worden deel van het concert. Een abstract verhaal, klank, ritme en beweging, op zoek naar schoonheid. Spannend en rustgevend, speels en poëtisch. Deze voorstellingen (35 min.) starten om 9.30 uur (0-1 jaar), om 11 uur (peuters) en om 13 uur (kleuters). Deelname gratis – wel inschrijven via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02 met vermelding leeftijd van je kindje(s). Inschrijven via luc@vanocken.eu of 03-321.28.02 met vermelding leeftijd van je kindje(s).

Toon kaart Huis van het Kind
Sint-Rochusstraat 4
2100 Deurne
za 05/12/20 van 09:30 tot 13:45
Gezinsbond Deurne-Zuid
gratis
luc@vanocken.eu
03-321.28.02
deurnezuid.gezinsbond.be