u bent hier

Kindercarnavalbal Nijlen, live in je kot


Helaas geen kindercarnavalbal dit jaar in een zaal vol met confetti... maar feesten doen we, thuis in ons eigen kot! Volg onze carnavals-dj via livestream op de Facebookpagina van Gezinsbond Nijlen en leef je thuis met je (klein)kinderen een uurtje uit op de leukste hits! Er staat een paard in de gang? Wie weet! En bestel vooraf ons 'carnaval-in-je-kot'-pakket voor een nog feestelijkere ... Lees meer »

Helaas geen kindercarnavalbal dit jaar in een zaal vol met confetti... maar feesten doen we, thuis in ons eigen kot! Volg onze carnavals-dj via livestream op de Facebookpagina van Gezinsbond Nijlen en leef je thuis met je (klein)kinderen een uurtje uit op de leukste hits! Er staat een paard in de gang? Wie weet! En bestel vooraf ons 'carnaval-in-je-kot'-pakket voor een nog feestelijkere namiddag!

Je kan tot 5 februari 2021 een 'carnaval-in-je-kot'-pakket bestellen aan 10 euro per pakket. In dit pakket vind je confetti, serpentines en ballonnen om er thuis een geweldig feestje van te maken, een fles kinderchampagne om met het ganse gezin te klinken, enkele photobooth-attributen en alle ingrediënten, kant en klaar, om voor 4 personen vers beslag te maken en daarna pannenkoeken te bakken. Levering aan huis als je in Nijlen woont of take-away ook mogelijk voor iedereen. Te gek, nietwaar?! Alle info om te bestellen: check onze website https://nijlen.gezinsbond.be. Onze carnavals-dj kan je van 14 uur tot 15 uur live volgen via de Facebookpagina van Gezinsbond Nijlen. Je hoeft geen account te hebben om mee te kunnen volgen. De leukste hits en carnavalsliedjes voor jong en oud zullen de revue passeren. Feest jij mee thuis in je eigen living?

Toon kaart Thuis in uw kot ;-)
(thuis dus)
2560 Nijlen
woe 17/02/21 van 14:00 tot 15:00
Gezinsbond Nijlen
gratis
gezinsbondnijlen@gmail.com
0486 84 64 22
nijlen.gezinsbond.be