u bent hier

Kinderanimatie | 44e Sint-Annekesfeesten


We verplaatsen alle auto's op de straat en toveren die om er met gekke fietsen te rijden, reuzenspelen te doen, te springen op het springkasteel, eendjes te vissen enz. De Pleplo (onmisbaar in de Sint-Annekesfeesten) staat op zondagnamiddag weer klaar om de kinderen te animeren met een waaier aan spelletjes. Sinds twee jaar is ook het Huis van het Kind hier actief en ook zij hebben een aanbod ... Lees meer »

We verplaatsen alle auto's op de straat en toveren die om er met gekke fietsen te rijden, reuzenspelen te doen, te springen op het springkasteel, eendjes te vissen enz.
De Pleplo (onmisbaar in de Sint-Annekesfeesten) staat op zondagnamiddag weer klaar om de kinderen te animeren met een waaier aan spelletjes. Sinds twee jaar is ook het Huis van het Kind hier actief en ook zij hebben een aanbod voor het jonge volkje. Op straat kan je dus kraampjes met spelletjes aantreffen, een springkasteel, een beautysalon, gekke en andere fietsen en nog veel meer.

Bij goed weer zijn er ijsjes, er zijn frieten, er zal een standje met muntthee zijn, allemaal aan een democratische prijs. De kinderen worden op zondagnamiddag echt verwend en deze activiteit is helemaal gratis.

Voor de allerkleinsten is het Huis van het Kind open. Daar zijn ze heel welkom op de speelbabbel. Ook de Gezinsbond en de mobiele ouderfiets zullen aanwezig zijn.

Kortom een activiteit vanaf de allerkleinsten tot grote kinderen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Anneke Centrum (SAC)
Hanegraefstraat 5
2050 Antwerpen 5 (Antwerpen)
zondag 6 oktober 2019 van 13:30 tot 17:30
gratis
www.sint-anna-ten-drieen.be/saf