u bent hier

Killie Billie 7+

6 +

Figuren en poppentheater


‘Killie Billie’ is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, live-muziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor watjes! Na de voorstelling kan je gratis meedoen aan een creatieve workshop. Op een dag komt de crash. Papa en mama gaan uit elkaar. RudyRUDY, de kameraard van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een ... Lees meer »

‘Killie Billie’ is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, live-muziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor watjes! Na de voorstelling kan je gratis meedoen aan een creatieve workshop.


Op een dag komt de crash. Papa en mama gaan uit elkaar.

RudyRUDY, de kameraard van Billie, vindt het wel goed. Want week-om-week-kinderen hebben een fijn leven. Twee huizen, twee keer Kerstmis, +vaders, +moeders, +broertjes en +zusjes en wat hier niet mag kan daar weer wel. Afspraken brengen structuur in het leven van een kind, zeggen vaders en moeders, en dus maken ze er veel en vooral, verschillende.


Als kind wil je echter maar één ding: dat papa en mama gelukkig zijn. En vooral: terug samen. Enkel de bloemenfee en het stuifmeel van de liefdesbloem kan daarvoor zorgen. Als je dat in iemands ogen strooit, wordt die op slag verliefd op de eerste die hij of zij ziet. Een goed plan, denkt Billie, daar wil ik voor gaan.


‘Killie Billie’ is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, live-muziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor watjes!

 


Tekst: Yves De Pauw

Regie: Marc Maillard

Spel & poppenspel: Dries De Win, Gert Dupont, Maarten Bosmans, Hanne Torfs

Muziek: Fortress: Hanne Torfs (zang), Ruben Den Brok (synths), Anke Verslype (drums)

Klank, licht & video: Tim Oelbrandt, Klaartje Vermeulen, Pieter Kint (stage), Dries De Win

Decor, kostuum & poppenkunde: Jan Maillard, Bruno Smeyers, Astrid Michaelis, Heleen Haest, Klaartje Vermeulen, Gert Dupont, Hanne Torfs, Janneke Hertoghs, Tim Oelbrandt

Realisatie: Evelien Alles

Met steun van: de Vlaamse Gemeenschap, Taxshelter België

Dank aan: Cronos Invest nv


 

Theater FroeFroe & Fortress
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zondag 2 mei 2021 van 14:00 tot 14:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 8,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72979/killi...