u bent hier

Kijkboerderij De Schamhoeve


De Schamhoeve is het melkveebedrijf van Jan en Rien en hun kinderen Katrien, Willem en Woud. Zij melken 60 koeien en verzorgen 60 stuks jongvee. Ook de ganzen, kippen, ezels, het konijn, het schaap en het varken laten graag van zich horen. Als zorgboerderij bieden Jan en Rien gasten uit de zorg een aangename bezigheid. Zij vertroetelen de dieren en willen jullie graag mee rondleiden! De ... Lees meer »

De Schamhoeve is het melkveebedrijf van Jan en Rien en hun kinderen Katrien, Willem en Woud. Zij melken 60 koeien en verzorgen 60 stuks jongvee. Ook de ganzen, kippen, ezels, het konijn, het schaap en het varken laten graag van zich horen. Als zorgboerderij bieden Jan en Rien gasten uit de zorg een aangename bezigheid. Zij vertroetelen de dieren en willen jullie graag mee rondleiden!

De rondleiding duurt ongeveer twee uur en brengt het verhaal van kalf tot koe en omvat een bezoek aan de koestal, jongveestal, melkstal en machinepark en een ritje met de tractor. Daarnaast mogen de bezoekers de ezels, de kippen, de ganzen, het konijn, het varken en het schaap bestuderen en helpen voederen en de moestuin bekijken.

Picknicken is mogelijk na afspraak.

Jan en Rien Uytdewilligen-Jacobs
Toon kaart De Schamhoeve
Kraaienberg 77
2910 Essen
Plattelandsklassen VZW
€ 30,0
rienenjan@hotmail.com
03 667 24 78
www.kijkboerderijen.be