u bent hier

Keramiekatelier

18 +

Design, Kunst en kunsteducatie, Creativiteit, Decoratieve kunst


Een lessenreeks met de nadruk op het zelf leren ontwerpen en kleuren van keramiekwerken. De keramiekopleiding gaat twee maal per week door, voor een periode van vier jaren. De nadruk ligt op het zelf leren ontwerpen, glazuren, slibs en andere kleurende middelen aanmaken. In het eerste jaar leer je de basistechnieken, kleisoorten en opbouwtechnieken. Het tweede jaar gaat de opleiding dieper in ... Lees meer »

Een lessenreeks met de nadruk op het zelf leren ontwerpen en kleuren van keramiekwerken.

De keramiekopleiding gaat twee maal per week door, voor een periode van vier jaren. De nadruk ligt op het zelf leren ontwerpen, glazuren, slibs en andere kleurende middelen aanmaken.


In het eerste jaar leer je de basistechnieken, kleisoorten en opbouwtechnieken. Het tweede jaar gaat de opleiding dieper in op kleuren, vormgeving en creativiteit. De daarop volgende jaren staan in het teken van perfectioneren van de technieken en persoonlijke ontwikkeling. Je kan nadien nog twee specialisatiejaren volgen.


We werken uitsluitend opbouwend en niet met draaibanken. Er is geen voorkennis vereist. Je volgt dit atelier in een kleine groep met persoonlijke begeleiding. Op het einde van elk jaar wordt er een groepstentoonstelling georganiseerd.

Kunstateliers De Steiger
Kunstateliers De Steiger
Tuyaertsstraat 53
2850 Boom
Van 7 oktober 2020 tot 16 juni 2021
Cultuurdienst Boom
€ 235,0
Sign Up
www.desteigerboom.be/nl/voorstelling/...