u bent hier

Kenneth Michiels

18 +

Documentaires en reportages


We maken kennis met Moussa, een pas geïmmigreerde Senegalese voetbalcoach bij BX Brussels, het sociaal-sportief voetbalproject van Vincent Kompany voor jongeren uit Anderlecht. Een seizoen lang volgen we Moussa en de jongeren op en naast het veld. Moussa is een pas geïmmigreerde Senegalese voetbalcoach bij BX Brussels, het sociaal-sportief project van Vincent Kompany voor jongeren uit ... Lees meer »

We maken kennis met Moussa, een pas geïmmigreerde Senegalese voetbalcoach bij BX Brussels, het sociaal-sportief voetbalproject van Vincent Kompany voor jongeren uit Anderlecht. Een seizoen lang volgen we Moussa en de jongeren op en naast het veld.

Moussa is een pas geïmmigreerde Senegalese voetbalcoach bij BX Brussels, het sociaal-sportief project van Vincent Kompany voor jongeren uit Anderlecht. Een voetbalseizoen lang volgt L’Etranger Moussa en de jongeren op en naast het veld. Langs winst en verlies, respect en cultuurverschillen, sportiviteit, ruzie en vriendschap. Slaagt Moussa erin om de groep bij elkaar te houden en goede resultaten te behalen?


 


Duur: 54 min


Ondertiteling: NL

 

L'Etranger
Tuinzaal
Columbiastraat 110
2030 Antwerpen
donderdag 25 februari 2021om 20:00
BLOC 2030
€ 4,0
Bestel tickets
www.bloc2030.be/nl/event/80670/kennet...