u bent hier

Katharina AW


Edições CN stelt voor: Katharina AW, met werk van Joris Martens, Miaux, Luc Dockx & Lieven Martens. JORIS MARTENS toont een nieuw wandtapijt – titel: Katharina AW - dat hij ontwierp voor Hoogstraten. Het textiel kunstwerk wordt voorgesteld in de Sint-Katharinakerk. In de kerk weergalmt op de achtergrond orgelmuziek van MIA PRCE (MIAUX). Zij vertaalt stukken uit haar veel bejubelde oeuvre (lees ... Lees meer »

Edições CN stelt voor: Katharina AW, met werk van Joris Martens, Miaux, Luc Dockx & Lieven Martens.

JORIS MARTENS toont een nieuw wandtapijt – titel: Katharina AW - dat hij ontwierp voor Hoogstraten. Het textiel kunstwerk wordt voorgesteld in de Sint-Katharinakerk.

In de kerk weergalmt op de achtergrond orgelmuziek van MIA PRCE (MIAUX). Zij vertaalt stukken uit haar veel bejubelde oeuvre (lees er de Google krant maar eens op na) live naar het kerkorgel.

Buiten kan je luisteren naar nieuwe beiaardmuziek van LIEVEN MARTENS, gespeeld door stadsbeiaardier LUC DOCKX. Muziek die, als ware het vogels, zal rondfluiten in het dorpscentrum.

Het geheel is vrij te bekijken en te beluisteren. Neem deel aan een organische choreografie waar oude en nieuwe kunstvormen elkaar coronaveilig, maar niet geheel toevallig, ontmoeten.

Na het evenement krijgt het wandtapijt van Joris Martens een permanente plaats in het stadhuis. Daar wordt het kunstwerk een gespreksstarter, een tool voor samenkomst en dialoog.
Ter plaatse kan men een deelnameprent bekomen ...

---

Tijdens je bezoek: gelieve de geldende coronamaatregelen in acht te nemen.

Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sint-Katharinakerk
Vrijheid 149
2320 Hoogstraten
za 22 mei 2021 van 14:00 tot 16:00 za 29 mei 2021 van 14:00 tot 16:00
Edições CN
gratis
info@edicoescn.be